Kunstavond vrijdag 8 nov. 2019.

Het Warnshuus.

Opening expositie Marleen Hulsbos door Wouter Derksen.

Muziek Gijs Neplenbroek.

Mogelijkheid om vragen te stellen aan andere kunstenaars bijv.

KUNSTROUTE 2019

De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 27 september om 20.00 uur in Het Warnshuus met muziek van Het Granada Ensemble.
U bent van harte welkom!

Opening vrijdagavond 20.00u. , 28 september 2018 in Het Warnshuus te Warnsveld. Met oa. wereldmuziek van Monda Muziko. Klik op het boekje om door te bladeren


Op vrijdagavond 23 sept. was de opening van de 11e kunst en route van het WAQ in de Overtuin. Een mooie opkomst, fijne sfeer, mooie schilderijen, een prachtig gedicht en mooie openingstoespraak van de voorzitter Bertje van Delden. En we mochten genieten van een professioneel vioolstuk van Marlene Meesters.

Klik op het boekje om door te bladeren


De kunstroute (2015) was ook dit jaar weer een groot succes. De weersomstandigheden waren uitstekend.


Er was een overzichtstentoonstelling in Het Warnshuus. Vanuit Het Warnshuus kon men ook de fietsroute volgen. Deze route leidde langs de buitengebiedlocatie's.Kunstroute 2015

Beste Kunstenaar, Inmiddels is de inschrijfdatum verstreken en hebben wij alle inschrijvingen beoordeeld. Met plezier bevestigen wij dat je deelnemer bent aan de Kunstroute 2015. Ik verzoek je de deelnamekosten van € 40,- over te maken, voor 1 mei, op rekening nummer: NL 81 RABO 0149811314. Wil je de deelnemerslijst controleren of je gegevens goed zijn vermeld. Er komt op de opening in het Warnshuus een overzichtstentoonstelling, waarbij de maximale maat van het werk 60x60 cm mag zijn.